Barkács ezermester

Barkács ezermester

"Tikkurila Festékek: Minőség, Sokszínűség és Kreatív Kifejezőerő a Lakberendezés Világában"

2023. december 12. - N.Ferenc

"Tikkurila Festékek: Minőség, Sokszínűség és Kreatív Kifejezőerő a Lakberendezés Világában"

 

 A Tikkurila, mint elismert festékgyártó cég, széles választékú termékeket kínál az Egyesült Királyságban az elmúlt 15 évben, amelyek jelentős hatást gyakoroltak a dekorációs világra. A festékek nevei viccesek, minőségük kiváló, és az ár-érték arányuk is kimagasló. Az Optiva Primer egy matt festék, kifejezetten a csupasz gipsz alapozására tervezték, ideális alaprétegként bármilyen emulziós festék számára. A Tikkurila Super White összetétele hasonló a matt festékéhez, alacsony polimer kötőanyag tartalommal. Ellentétben az Optiva Primerrel, ezt a terméket befejező rétegként is alkalmazhatjuk. Az Optiva Colour pedig szabványos vinil matt festékhez hasonlít.

marbled-blue-abstract-background-liquid-marble-pattern_1258-99482.jpg

 Előnyök:

 A Tikkurila termékeket közvetlenül is megvásárolhatjuk.

Az Optiva Primer könnyen felvihető ecsettel, hengerrel vagy lég nélküli szórópisztollyal.

A Tikkurila Super White lég nélküli szórópisztollyal történő permetezése esetén lenyűgöző végeredményt nyújt, az összhatás valóban szép és éles.

Ajánlás:

A Tikkurila festékcsalád széles választékát kínálja, amelyek mindegyike különböző végfelhasználást céloz meg. Az Optiva termékcsalád ideális megoldás a nappali, hálószoba és előszoba falainak festéséhez. Foltálló, könnyen felvihető festék, nulla VOC-tartalommal, és alkalmas nagy forgalmú területekre. A különböző fényességi szinteken elérhető Optiva festék ideális választás mindenki egyedi igényeinek kielégítésére. A festék palettája több ezer színben érhető el, és különböző dobozméretekben kapható. Az Optiva Primer előkészítő terméke optimális felületet biztosít a befejező rétegeknek. Ha friss, fehér színpalettára van szükséged, az Optiva White tökéletes választás lehet.

 Ez a festékcsalád nemcsak minőségi végeredményt biztosít, hanem széleskörű választékával és különböző árnyalataival is segíti a személyre szabott dekorációt. A Tikkurila termékek megbízhatósága és kiváló teljesítményük miatt a dekorációs szektorban meghatározó szereplővé váltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagymester.blog.hu/api/trackback/id/tr8518279491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása