Barkács ezermester

Barkács ezermester

Modern design, csendes működés: Az AUX klíma tökéletes választás otthonodba!

2024. április 09. - N.Ferenc

Modern design, csendes működés: Az AUX klíma tökéletes választás otthonodba!

 

A kánikulai napok elviselhetetlenek lehetnek, de az AUX klíma tökéletes társad lehet és nem kell aggódnod a hőség miatt. Az AUX klíma kimagasló innovációs technológiával és vonzó dizájnnal rendelkezik. Ez a klíma csendes üzemmódban működik, és optimális hűtést és fűtést nyújt. A beépített tálcafűtésnek köszönhetően még extrém alacsony külső hőmérséklet mellett is hatékonyan fűt. Az AUX klíma a világ klímagyártásának élmezőnyében szerepel, naponta több mint 120.000 egységet gyártanak, éves árbevételük pedig meghaladja a 12,1 milliárd USD-t.
Az AUX választékában többféle modell található, például a Magma, Sigma, Omega és Delta 2.

416310_03_aux-j-smart-asw-h12c5c4jor3di-b8-inver.webp

A Magma modell kimagasló energiahatékonysággal büszkélkedhet, SCOP értéke eléri a 4,6-ot, ezáltal a jelenlegi legmagasabb A+++ energiaosztályba tartozik.
Az Omega 2 sorozat a kifinomult elegancia kedvelőinek készült, és integrált Wi-Fi vezérléssel rendelkezik.
A Sigma sorozat acélszürke kivitelű, és UV sterilizálóval van felszerelve, ami akár 98%-os hatékonysággal képes fertőtleníteni a helyiség levegőjét.
A Delta 2 sorozat kiváló technológiával és díjnyertes dizájnnal rendelkezik.

Mi a véleményed az inverteres technológiáról?

Az inverteres technológia integrált része a beltéri klímaegységnek, melynek működése hasonló az autótechnológiához: minél erősebben nyomod a gázt, annál gyorsabban haladsz. Az inverteres klima egység folyamatosan változtatja teljesítményét, hogy fokozatosan érje el a beállított hőmérsékletet, legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

Az inverteres technológia előnyei a következők:

Gyorsabban elérhető a kívánt hőmérséklet.
Az indítási idő 1/3-ra csökken.
Jelentős energiamegtakarítás: akár 30%-kal kevesebb energiafogyasztás.
Megakadályozza a kompresszor ciklikus terhelését, így nincsenek feszültségcsúcsok.
Az energiafogyasztás költségei harmadával csökkennek a hagyományos be/ki kapcsolós egységekhez képest.
Nincs hőmérsékletingadozás.

Néhány érdekesség a klímaberendezésekről:

A légkondicionáló berendezések története egészen 1902-ig nyúlik vissza, amikor Willis Carrier, az „összes klíma atyja”, kifejlesztette az első modern légkondicionáló rendszert. Eredeti célja nem a hőmérséklet csökkentése volt, hanem a levegő páratartalmának szabályozása egy nyomdában annak érdekében, hogy a papír ne változzon méretben. Az inverteres technológia először a '80-as években jelent meg a klímaberendezésekben Japánban. Azóta globális szinten elterjedt, mivel jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé. A klímaberendezéseknek jelentős szerepük van az űrutazásban is. Az űrhajókban és az űrállomásokon a klímaberendezések szabályozzák a hőmérsékletet és a páratartalmat, valamint eltávolítják a szén-dioxidot a levegőből. Az űrutazások során a klímaberendezések létfontosságúak az űrhajósok komfortjának és egészségének megőrzése szempontjából. A klímaberendezéseknek köszönhetően virágzott fel a nyári filmszezon is. A 1930-as években a mozik voltak az elsők, amelyek széles körben alkalmazták a légkondicionálást. Ennek köszönhetően a forró nyári napokon a mozik menedéket nyújtottak a nézőknek, lehetővé téve számukra a kellemes kikapcsolódást és a filmélmény élvezetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagymester.blog.hu/api/trackback/id/tr418375815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása